Reisbureau

 

 

KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS IN MAKRYGIALOS

 

 

Nuttige links voor uw vakanties in Makrigialos:

 

 

Het vinden en boeken van uw vakantie verblijf in Makrigialos
 

 

Huur of bestel een auto bij het beste autoverhuur kantoor in Makrigialos

 

 

Dagjes uit & Excursies rond Makrigialos

 

 

Reisbureau in Makrigialos

 

 

ECO-toerisme respect voor de natuur excursies

 

 

Organisatie van bijzondere evenementen en individuele reizen

 

 

Alle mooie foto's op deze Website zijn door Mark Harrison genomen, eigenaar van  southeastcreteholidays in Makrigialos

 

 

 

 

E LINKS

  Makrigialos, Oost-Kreta, Griekenland

 

Makrigialos aan de Zuid-oostkust van Lasithi provincie in Kreta en het omliggende gebied hebben de toeristen veel tebieden, van het originele vissersdorp tot naar het recente 5 sterren Mikri Poli Hotel of het gevestigde Sunwing Hotel of het Villea Village en niet tevergeten het bekende Aspros Potamos, door dit alles heeft deze omgeving een goed verblijf voor iedereen.
De stranden beginnen van Galini in het westen en verder door Mavros Kolimbos, Koutsouras, Kalamochania, het Havenstrand en het Lange Strand die het gebied de naam geven.
Verder naar het oosten van de Diaskari en Lagada stranden zijn verschillende kleine inhammen die uitlopen tot het Moni Kapsa klooster en tot de grote beschutte inham van Amouthi leiden. Zon & Zee liefhebbers hebben geen klagen, er is een grote hoeveelheid aan keuze.
Vanaf de kust met het grote assortiment aan accommodatie, is er voor de meer avontuurlijke dan ook de bergdorpen te bezoeken die het gebied omringen, van Shinokapsala en Orino, langs de bergwegen naar Stavrochori, Agios Stefanos, Pefki en door naar Lithines. De dorpen beschikken een rijkdom aan materiaal voor de artiest als fotograaf, vooral als het bezoek is op een van de heiligen dagen dan zijn er plaatselijke festivals. Makrigialos is ook het thuis van het Casa del Mezzo muziekfestival die elk jaar in juni is tebewonderen.
Binnen het gebied zijn er gelegenheden om vele uitgebreide Archeologische sites tebezoeken, Minoïsch, Romein en zelfs Venetiaans en de plaatselijke Museums in Sitia en Ierapetra hebben vele interessante geëxposeerde stukken, (bezoek nooit op maandag).
Er zijn ook ecotoerist activiteiten zoals wandelen en die de gelegenheid geven om sommige van de spectaculaire kloven in het gebied te bezoeken, deze voorziet de fotograaf van sommige verbazingwekkende kansen voor de meest fantastishe foto’s, sommige van de Flora & Fauna zijn uniek op het eiland van Kreta.
Deze omgeving is het thuis van sommige of de werelds beste Olijfolie die de basis is voor een goed en gezond dieet, die olijfolie is uitgekozen als een van de gezondste in de wereld. Ook kan je genieten van een grote assortiment van restaurants, taverna’s en café’s in deze omgeving.
Met de boot van Makrigialos en Ierapetra is het ook mogelijk de onbewoonde eilanden van Koufonisi en Chrissi tebezoeken.

In een van de meest natuur rijke gebieden met het zachtste klimaat en de meest zonnige dagen in Europa kan de Zuid-Kust van Kreta de ideale plaats voor u zijn.


Voor reis informatie of om uw vakantie in Makrigialos teboeken:

 

Bij Macretland Reizen hebben zij alles dat u nodig heeft om een fijne vakantie in Makrigialos te boeken, door uw vakanties in Makrigialos met Macretland Reizen te boeken kiest uw voor de plaatselijke vakantiespecialisten.

 

                                                    [boven]

Makrigialos, Griechenland, Kreta

 

MET VLIEGTUIG:

Tijdens de zomermaanden zijn er chartervluchten naar Heraklion verkrijgbaar vanuit de meeste delen van Europa, dit kan soms de voordeligste optie zijn.
Sommige van de goedkope luchtvaartmaatschappijen vliegen nu ook direct naar Kreta of via Athene waar er dagelijks meerdere vluchten naar Heraklion zijn.
Olympic Airways vliegen twee keer per week naar Sitia, en brengen u zelfs dichter bij Makrigialos.
Belangrijke grote schemaluchtvaartmaatschappijen vliegen regelmatig naar Athene met voorwaartse vluchten naar Kreta, niet altijd de duurste manier, let vooral op speciale aanbiedingen.


MET BOOT:

Een vlucht naar Athene met een prettige doorreis per boot naar Kreta, voor diegene die van reizen houden is dit ideaal, vertrek bij nacht en aankomst in de vroege ochtend is slechts een avondtuurlijke manier om de vakantie te beginnen.
Vanaf 2009 is er ook overdag de Superfast Ferries van Athene naar Kreta.

Eenmaal op Kreta zijn er enkele opties om in Makrigialos tekomen.

-Een huurauto om u teontmoeten bij de luchthaven of bij de haven.

-Een Taxi rit naar Makrigialos, de meest snelle en luxe manier om tereizen.

-Vervoer met een Minibus voor de grotere partijen kan worden geregeld door het plaatselijke reisbureau.

Voor een oprecht avontuurlijke vakantie waarom niet de bus!

Op welke manier dan ook, de vakantie in Makrigialos zal geen teleurstelling zijn.
 

  [boven]

                    Μετρητής επισκέψεων

freebanner2