τουριστικό γραφείο

 

Βρείτε το σπίτι των ονειρών σας

 

Links για διακοπές στον Μακρυγιαλό, Κρήτης:

 

Για ξενοδοχείο ή για ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Μακρυγιαλό, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για ενοικιάση αυτοκινήτου στον Μακρυγιαλό, Κτήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για εκδρομές και εκδρομές με καραβάκι στον Μακρυγιαλό, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για περιπάτους και εκοτουρισμό στον Μακρυγιαλό, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για άλλες τουριστικές υπηρεσίες στον Μακρυγιαλό, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

 

H Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.  Αποτελείται από πολλά χωριά και δήμους. Ένας από αυτούς είναι ο Δήμος του Μακρυγιαλού που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Κρήτη, ανάμεσα στην Ιεράπετρα και στην Σητεία. 

Ο Μακρυγιαλός έχει πολλά χωριά και χωριουδάκια κοντά ή μακριά από την θάλασσα.  Μερικά από τα χωριά αυτά είναι : Κουτσουράς, Άγιος Στέφανος, Πεύκοι, Σχινοκάψαλα, Αχλιά, η περιοχή της Γαλήνης, Σταυροχώρι, Ορεινό, Περβολάκια, Λιθίνες, Χρυσοπηγή και Πιλαλήματα.

Οι διακοπές στον Μακρυγιαλό είναι μαγευτικές. Ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το Sunwing resort, Villea Village και την Μικρή πόλη, και σε άλλα ανεξάρτητα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, βίλες με πισίνα ή χωρίς, σε μικρή ή μεγάλη απόσταση από την θάλασσα.

Για κάποιον που επιθυμεί να κάνει διακοπές στον Μακρυγιαλό, είναι προτιμότερο να έχει ήδη κάνει κράτηση σε δωμάτιο ή ακόμη να έχει κλείσει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Σε περιόδους όπως τον Αύγουστο εάν δεν έχετε προγραμματίσετε τις διακοπές σας εγκαίρως ίσως ταλαιπωρηθείτε.  

Ο δήμος του Μακρυγιαλού έχει πολύ όμορφες παραλίες για μπάνιο όπως αυτές: Διασκαρι, Λαγκάδα, Αμμούδι, η παραλία του Μακρυγιαλού, η παραλία του Κουτσουρά, Αχλιά, Κουφονήσι , Καλαμοκανιάς, Μαύρος Κόλυμπος κ.α

Έχει αρχαιολογικούς χώρους όπως την Μινωική  και την Ρωμαϊκή έπαυλη, σπήλαια όπως αυτό των Πεύκων, φυσική ομορφιά και πράσινο όπως το κοινοτικό πάρκο του Κουτσουρά.

Μπορεί κάποιος να κάνει περιηγήσεις στα φαράγγια της περιοχής, Περβολάκια, Πεύκων και Ορεινό, να επισκεφτεί το μοναστήρι του Αι Γιάννη του Καψά, να πάει ημερήσια εκδρομή με καραβάκι στο Κουφονήσι για ψάρεμα και κολύμπι. Σε συγκεκριμένες περιόδους ή μήνες του χρόνου γίνονται κάποιες εκδηλώσεις όπως αυτές  του Casa dei Mezzo, αυγουστιάτικες εκδηλώσεις με τραγούδι και φαγητό του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Μακρυ Γιαλού, καζάνια με ρακί, αποκριάτικο καρναβάλι, αγώνες, κρητικές βραδιές και πολλά άλλα.

Στον Μακρυγιαλό ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τα ψώνια του στα μαγαζιά της περιοχής, να πιει το ποτό του ή να φάει το φαγητό του αγναντεύοντας τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Η περιοχή έχει πολλά εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, σουπερμάρκετ, μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια και γενικά ότι επιθυμεί κάποιος που έρχεται για διακοπές στην Κρήτη και στον Μακρυγιαλό.

                                                     [πάνω]

 

Για να κλείσετε τις διακοπές σας στον Μακρυγιαλό μπορείτε να συμβουλευτείτε το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο της περιοχής, Macreteland Tours

Όλες τις ωραίες φωτογραφίες

σε αυτό το  Website μας έδωσε ο Mark Harrison, ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.southeastcreteholidays.com

 

E LINKS  

[πάνω]

                    Μετρητής επισκέψεων

freebanner2